NoHo Partnersin ravintoloiden omavalvontaohje toiminnasta poikkeusaikana
NoHo Partners Oyj:lla on käytössään omavalvontaohje, jonka tarkoituksena on auttaa ravintoloita toimimaan turvallisesti koronaviruspandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa.
Omavalvontaohje ohjaa ravintolan henkilöstöä huolehtimaan asiakas- ja henkilöstöturvallisuudesta sekä noudattamaan viranomaisohjeistuksia. Jokainen yhtiön ravintola laatii omavalvontasuunnitelmansa ohjeen perusteella.
Ohjeen perusteella tehtävä ja sovellettava ravintolakohtainen omavalvontasuunnitelma ei korvaa ravintolan muita omavalvontasuunnitelmia.
Ohje on laadittu noudattaen tartuntatautilain 58 a §:ää ja valtioneuvoston asetusta ravitsemisliikkeiden toiminnan väliaikaisesta rajoittamisesta tartuntataudin leviämisen estämiseksi.
Omavalvontaohjeeseen voi tutustua täällä.